Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASR. Als je het bestand wilt openen ASR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Scratch Area Format Adobe Systems

Wat is een bestand ASR?

ActionScript-bestand van de server-side gemaakt met Adobe Dreamweaver of Contribute. Gebruik dezelfde taal en syntax als een standaard ActionScript-bestand (.AS), maar kan toegang krijgen tot ingebouwde server-gebaseerde functies in ColdFusion. Het bestand " Default.Asr " geïnstalleerd met Dreamweaver en Contribute is in de map NewDocuments.

Hoe een bestand openen ASR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASR openen

Andere problemen met een bestand ASR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASR:

  • het gekozen bestand ASR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand