Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASS. Als je het bestand wilt openen ASS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced SubStation Alpha Subtitle Format N/A

Wat is een bestand ASS?

Subtitles bestand gemaakt door Aegisub, een cross-platform video typesetting applicatie. Opslaan van de ondertitelingstekst die is geformatteerd met behulp van de Advanced Substation Alpha-syntaxis. Wordt gebruikt voor het opslaan van bewerkte film ondertitels.

ASS bestanden bevatten tekststijlen, witte ruimte, tekst oriëntatie en andere instellingen. Ze bewaren ook de sequencing en timing voor wanneer de tekst tijdens de video wordt weergegeven.

Hoe een bestand openen ASS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASS openen

Andere problemen met een bestand ASS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASS:

  • het gekozen bestand ASS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ASS
ASS naar SRTASS naar SUB