Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AST. Als je het bestand wilt openen AST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Colour Separation Table Adobe Systems

Wat is een bestand AST?

Bevat kleurafscheidingsopties die door verschillende Adobe-programma's kunnen worden geladen. Kan worden gebruikt om kleurafscheidingen te definiëren voor het afdrukken, exporteren naar PDF, of exporteren naar een ander programma. Kan gebruikt worden voor afbeeldingen met RGB, CMYK en andere kleurmodi.

Een ander algemeen kleurafscheidingsformaat is een bestand "Desktop Color Separations" (.DCS), dat door Quark is ontwikkeld.

Hoe een bestand openen AST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AST openen

Andere problemen met een bestand AST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AST:

  • het gekozen bestand AST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand