Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASV. Als je het bestand wilt openen ASV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Selective Colour Format Adobe Systems

Wat is een bestand ASV?

Kleurinstellingenbestand gebruikt door Adobe Photoshop, een programma dat gebruikt wordt om rasterafbeeldingen te maken en te bewerken. Bevat kleurinstellingen voor cyan, magenta, geel en zwart (CMYK) waarden van verschillende kleuren, die op een schaal van -100% tot + 100% zijn). Bevat ook de selectieve kleurmethode, die relatief of absoluut is. Wordt gebruikt voor het opslaan van kleurinstellingen die op meerdere afbeeldingen kunnen worden toegepast.

Het selectieve kleurvenster is toegankelijk in Photoshop door Image & rarr te selecteren. Aanpassingen & rarr. Selectieve kleur....

Hoe een bestand openen ASV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASV openen

Andere problemen met een bestand ASV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASV:

  • het gekozen bestand ASV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand