Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASVF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASVF. Als je het bestand wilt openen ASVF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASVF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Asphyre Sphinx Archive Afterwarp Development

Wat is een bestand ASVF?

Gecomprimeerd bestand gemaakt om gegevens te bewaren die worden gebruikt door Asphyre Sphinx, een kader voor het ontwikkelen van 2D / 3D video games. Bevat lettertypes, afbeeldingen en andere media die bestemd zijn voor het ontwikkelen van spelletjes. Veel voorkomende bestanden die worden gevonden in ASVF-bestanden, bevatten .JPEG- en .XML-bestanden.

Om Asphyre Sphinx op het Windows-platform te kunnen uitvoeren, vereist het programma Delphi inclusief FireMonkey en FreePascal / Lazarus.

Deze bestanden waren bekend als .ASDB bestanden maar werden veranderd in ASVF. AsphyreManager moet automatisch omzetten van ASDB-bestanden naar de ASVF-versie.

media.Asvf - Media bestand

fonts.Avsf - Font bestand

images.Avsf - Image bestand

Hoe een bestand openen ASVF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASVF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASVF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASVF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASVF openen

Andere problemen met een bestand ASVF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASVF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASVF:

  • het gekozen bestand ASVF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASVF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASVF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand