Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASW. Als je het bestand wilt openen ASW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACDSee Slideshow Wizard Format ACD Systems

Wat is een bestand ASW?

Een ASW-bestand is een diavoorstelling projectbestand dat is gemaakt door ACDSee Photo Manager, een fotobewerkings- en bewerkingsapplicatie. Het bevat verwijzingen naar diavoorstelling beeld- en audiobestanden, evenals overgangen en effecten. ASW bestanden kunnen worden geëxporteerd naar .SWF, .SCR of .EXE formaten.

ASW-bestanden worden gebruikt om diavoorstellingen en screensavers voor Windows te maken. U kunt een ASW-bestand maken met de wizard Diashow. Om deze te openen selecteert u Create & rarr. Diavoorstelling ... Vanuit de toepassingsbalk en selecteer vervolgens de optie 'Nieuwe diavoorstelling maken'. U selecteert dan als u een zelfstandige diavoorstelling wilt maken (EXE-bestand), Windows screensaver (SCR-bestand) of Adobe Flash Player-diavoorstelling (SWF-bestand). De tovenaar loopt door het creatieproces als u beelden selecteert, de overgangen instelt, tekst toevoegt, lus audio, een achtergrondkleur selecteert en meer. Al deze instellingen worden opgeslagen in het ASW-bestand.

ASW-bestanden kunnen niet worden geopend door ze te dubbelklikken. U moet Create & rarr selecteren. Diavoorstelling ... Vanuit de toepassingsbalk en selecteer vervolgens de optie 'Bestaande diavoorstelling project laden'.

Hoe een bestand openen ASW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASW openen

Andere problemen met een bestand ASW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASW:

  • het gekozen bestand ASW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand