Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASWS. Als je het bestand wilt openen ASWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avast! Antivirus Skin AVAST Software

Wat is een bestand ASWS?

Bestand gebruikt door avast !, een antivirusprogramma voor desktop computers. Bevat programma weergave eigenschappen voor kleuren, texturen, schaal, animatie, transparantie en pop-ups. Wordt gebruikt voor het maken van custom design skins voor avast! Ramen.

ASWS-skins kunnen worden bewerkt door de extensie ".Asws" te wijzigen in ".Skn", het herbenoemde bestand te bewerken met Softshape Development ActiveSkin, en het bestand opnieuw opslaan met de extensie ".Asws". Skins kunnen verpakt worden in. ASWCS-bestanden met het SkinPacker ashSkPck.Exe-programma dat in de avast is opgenomen! Installatie.

Skins worden alleen gebruikt door avast! 4 en eerder.

Hoe een bestand openen ASWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASWS openen

Andere problemen met een bestand ASWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASWS:

  • het gekozen bestand ASWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand