Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AT3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AT3. Als je het bestand wilt openen AT3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AT3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Airport Tycoon 3 Saved Game Sony

Wat is een bestand AT3?

Audio bestand gemaakt met Sony's Adaptive Transform Acoustic Coding 3 (ATRAC3) compressie algoritme. Ontworpen voor opslag en afspelen op draagbare media apparaten, waaronder Sony CD- en MP3-spelers, de PlayStation Portable (PSP) en Sony Ericsson mobiele telefoons.

AT3-bestanden kunnen ook worden gezien als .AA3-bestanden, of als .OMG-bestanden, die DRM-beveiliging (Digital Rights Management) bevatten.

Hoe een bestand openen AT3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AT3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AT3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AT3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AT3 openen

Andere problemen met een bestand AT3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AT3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AT3:

  • het gekozen bestand AT3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AT3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AT3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AT3
AT3 naar FLAC