Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATE. Als je het bestand wilt openen ATE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Accounting Compressed Backup Format Microsoft

Wat is een bestand ATE?

Gecomprimeerde boekhoudkundige database backup gemaakt door Microsoft Office Accounting, een applicatie die integreert met online banking systemen. Opslaan van een back-up van het .SBD-boekingsbestand.

ATE-bestanden worden gebruikt om de uitgevoerde bedrijfsrekeninggegevens naar een accountant te sturen, die de accountinformatie wijzigt en een geüpdatet .ATI-bestand terugstuurt.

Microsoft heeft de ontwikkeling van het Accounting Office in 2009 gestaakt.

Hoe een bestand openen ATE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATE openen

Andere problemen met een bestand ATE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATE:

  • het gekozen bestand ATE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand