Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATF. Als je het bestand wilt openen ATF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Transfer Function Format Molecular Devices

Wat is een bestand ATF?

Gegevensformaat gebruikt door GenePix microarray analyse software. Gebruikt een gewone tekst, tab-gescheiden formaat en bevat records, elk met een of meer velden. Kan met elkaar verwisseld worden met GenePix-software, tekstreditors en spreadsheetprogramma's, zoals Microsoft Excel.

Het ATF-formaat wordt gebruikt voor andere GenPix-bestandsformaten, waaronder .GAL- en .GPR-bestanden.

Axon Instruments, de oorspronkelijke ontwikkelaar van het ATF-formaat, werd verworven door Molecular Devices, die gebruik maakt van de ATF-, GAL- en GPR-formaten met hun GenePix-software.

Hoe een bestand openen ATF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATF openen

Andere problemen met een bestand ATF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATF:

  • het gekozen bestand ATF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand