Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATI. Als je het bestand wilt openen ATI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Accounting Updated Company Format Microsoft

Wat is een bestand ATI?

Gecomprimeerde boekhoudkundige database backup opgeslagen door Microsoft Office Accounting, een programma dat geïntegreerd wordt met online banking systemen. Opslaan van een back-up van een .AT-bestand dat van een bedrijf naar een accountant is verzonden. Gebruikt om geactualiseerde gegevens terug te importeren in de bedrijfsdatabase van een bedrijf.

Microsoft Office Accounting is in 2009 gestaakt.

Hoe een bestand openen ATI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATI openen

Andere problemen met een bestand ATI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATI:

  • het gekozen bestand ATI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand