Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATL. Als je het bestand wilt openen ATL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Artlantis 3D Scene Format Abvent Group

Wat is een bestand ATL?

3D beeldbestand gemaakt door Artlantis Studio & Render, welke programma's door ontwerpers en architecten gebruikt worden voor het maken van hoge resolutie 3D-beelden. Sla een 3D-scene op en kan meerdere Artlantis-objecten (.AOF-bestanden) bevatten. Gebruikt voor het maken van gebouw interieurs, landschappen en andere architectonische scènes.

ATL-bestanden kunnen worden uitgevoerd vanuit ArchiCAD, vervolgens in Artlantis Studio of Artlantis Render.

Hoe een bestand openen ATL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATL openen

Andere problemen met een bestand ATL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATL:

  • het gekozen bestand ATL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand