Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATS. Als je het bestand wilt openen ATS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced ETL Processor Transformation Script Format DB Software Laboratory

Wat is een bestand ATS?

Script gemaakt door Advanced ETL Processor, een data integratie en conversie tool. Beheert regels voor gegevenslezers, transformatoren en schrijvers. Transformeert gegevens tussen bron- en bestemmingsformaten wanneer het wordt uitgevoerd. Kan visueel worden bewerkt als een data flow diagram in de software.

Advanced ETL Processor ondersteunt veel verschillende invoerbestandsformaten, waaronder tekst-, XML-, MS Excel- en MS Access-bestanden. Het ondersteunt ook live verbindingen via ODBC, evenals verbindingen met MySQL, MS SQL Server, Oracle, SQLite en andere database types.

Hoe een bestand openen ATS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATS openen

Andere problemen met een bestand ATS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATS:

  • het gekozen bestand ATS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand