Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATTR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATTR. Als je het bestand wilt openen ATTR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATTR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Image Attributes Apple

Wat is een bestand ATTR?

Bestand aangemaakt door Apple iPhoto, een image editor en organisator programma. Bevat de gegevens van een afbeelding. Gecreëerd om een ​​afbeelding te vergezellen waarvan de attributen zijn bewerkt.

Bestanden bevinden zich in de submappen van het iPhoto-programma.

Gebruikt door iPhoto 2 en eerdere termijnen, niet gebruikt door iPhoto 4 en later. IPhoto werd gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Hoe een bestand openen ATTR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATTR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATTR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATTR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATTR openen

Andere problemen met een bestand ATTR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATTR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATTR:

  • het gekozen bestand ATTR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATTR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATTR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand