Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATX. Als je het bestand wilt openen ATX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Animation Master Plugin Format ESRI

Wat is een bestand ATX?

GIS bestand gemaakt door ArcGIS mapping en ruimtelijke analyse software. Sla een attribuutindex op voor een shapefile (.SHP) of een bijbehorend .DBF-bestand.

ArcGIS 8 en later gebruiken een ander kenmerkindexformaat dan ArcView 3.X.

Hoe een bestand openen ATX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATX openen

Andere problemen met een bestand ATX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATX:

  • het gekozen bestand ATX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand