Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ATZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ATZ. Als je het bestand wilt openen ATZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ATZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Aston Compiled Theme Gladiators Software

Wat is een bestand ATZ?

Thema of huid gemaakt door Aston, een Desktop en Shell vervanging voor Windows 98/2000 / XP / Vista. Kan worden toegepast op de Windows-interface om de look en feel te veranderen en nieuwe functies toe te voegen. Moet worden opgeslagen in de map AstonThemes.

ATZ-bestanden werden geïntroduceerd met Aston versie 1.9.2. Ze worden gecomprimeerd als een .ZIP-archief, dat kan worden gedecomprimeerd met behulp van een standaard ZIP-decompressieprogramma.

Aston versie 2 gebruikt de nieuwe .A2THEME extensie voor thema's.

Hoe een bestand openen ATZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ATZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ATZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ATZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ATZ openen

Andere problemen met een bestand ATZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ATZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ATZ:

  • het gekozen bestand ATZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ATZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ATZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand