Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AU3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AU3. Als je het bestand wilt openen AU3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AU3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoIt V3 Script Format AutoIt

Wat is een bestand AU3?

Automatisch script gemaakt met AutoIt v3, een freeware scriptprogramma dat een programmeertaal gebruikt die vergelijkbaar is met BASIC. Ontworpen voor het automatiseren van opdrachten binnen Windows en voor andere algemene scripting doeleinden.

De AU3-bestandsindeling slaat de AutoIt3-scripttaal op. Het script kan worden gebruikt om toetsaanslagen, muisbewegingen te simuleren en vensters te manipuleren, die taken die niet mogelijk zijn met VBScript of SendKeys, kunnen automatiseren.

U kunt AU3-scriptbestanden bewerken met het SciTE4AutoIt3-programma.

Hoe een bestand openen AU3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AU3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AU3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AU3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AU3 openen

Andere problemen met een bestand AU3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AU3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AU3:

  • het gekozen bestand AU3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AU3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AU3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand