Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AUD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AUD. Als je het bestand wilt openen AUD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AUD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Westwood Studios Audio Format N/A

Wat is een bestand AUD?

Audio bestand of geluidsclip gecomprimeerd met AUD compressie. Gebruikt in computerspelletjes ontwikkeld door Westwood Studios, zoals Command & Conquer en Red Alert. Ook gebruikt door Sierra's Laura Bow 2: De Dolk van Amon Ra.

Hoe een bestand openen AUD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AUD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AUD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AUD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AUD openen

Andere problemen met een bestand AUD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AUD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AUD:

  • het gekozen bestand AUD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AUD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AUD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand