Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AUP. Als je het bestand wilt openen AUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audacity Project Format Audacity

Wat is een bestand AUP?

Audio project bestand gemaakt door Audacity, een gratis geluid editor en recorder. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat verwijzingen naar audiobestanden, evenals alle toegepaste geluidsbewerkingen. Gebruikt voor het opslaan van audio bewerkingswerk.

AUP-bestanden worden opgeslagen met een bijbehorende map genaamd myproject_data, waar myproject.Aup de projectnaam is. Deze map bespaart kleine stukjes audio data in een geoptimaliseerd, proprietary formaat dat alleen door Audacity kan worden geopend (de bestanden gebruiken de ".Au" extensie). Wanneer u klaar bent met geluidsbewerking, kunt u een audioproject exporteren naar vele verschillende formaten, waaronder .WAV, .AIFF, .MP3, .M4A en .WMA.

Hoe een bestand openen AUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AUP openen

Andere problemen met een bestand AUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AUP:

  • het gekozen bestand AUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand