Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AUT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AUT. Als je het bestand wilt openen AUT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AUT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoIt Pre V3 Script Format Jonathan Bennett

Wat is een bestand AUT?

Bestand gebruikt door AutoIt, een programma dat oorspronkelijk is ontwikkeld om de installatie van grote aantallen Windows-pc's te automatiseren. Bevat BASIC-achtige programmacode die interactie heeft met processen en simuleert toetsaanslagen en muisbewegingen. Kan gebruikt worden om Windows GUI's te maken.

AUT-scripts kunnen worden gecompileerd in stand-alone executables met behulp van Aut2Exe, die is gebundeld met AutoIt. AUT-bestanden worden voornamelijk geassocieerd met AutoIt v2.

Hoe een bestand openen AUT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AUT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AUT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AUT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AUT openen

Andere problemen met een bestand AUT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AUT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AUT:

  • het gekozen bestand AUT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AUT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AUT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand