Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AUTOMATICDESTINATIONS-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS. Als je het bestand wilt openen AUTOMATICDESTINATIONS-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AUTOMATICDESTINATIONS-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 7 Jump List Format Microsoft

Wat is een bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS?

Een bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS is een Jump List-bestand dat wordt gebruikt door Windows 7, een Microsoft Windows-besturingssysteem (OS). Het bevat informatie over de applicatie die is aangesloten op de taakbalk, de tijdstempels en de paden voor items (documenten, webpagina's, afbeeldingen, enz.) Die onlangs zijn geopend door een programma dat is vastgelegd op de taakbalk van een gebruiker.

De Jump List-functie is geïntroduceerd in Windows 7 en kunt u snel bekijken van items die onlangs zijn bewerkt door een programma dat is vastgelegd op uw taakbalk door simpelweg met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken. Wanneer u met de rechtermuisknop op het pictogram van het vastgelegde programma in de taakbalk klikt, verschijnt de spronglijst boven het programma. Als Windows Media Player bijvoorbeeld op uw taakbalk is vastgelegd en u onlangs meerdere .JPG-afbeeldingen hebt bekeken, worden deze weergegeven wanneer u de Jump List voor het programma bekijkt. Hetzelfde geldt voor webbrowsers zoals Internet Explorer of Google Chrome, maar in plaats van afbeeldingen zal het meest waarschijnlijk worden weergegeven recent bekeken webpagina's.

Het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS wordt gecreëerd wanneer u een programma gebruikt dat aan uw taakbalk is vastgelegd. Het pad naar dat specifieke bestand en tijdstip is opgeslagen in het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS, waarna wordt verwezen naar het Windows 7-besturingssysteem wanneer de gebruiker met het rechter programma op het vastgelegde programma klikt.

U zult waarschijnlijk het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS nooit zien, aangezien het door het besturingssysteem wordt verwezen, maar als u naar het bestand moet navigeren, bevindt u deze in de volgende directory:

Users \% USERNAME% AppDataRoamingMicrosoftWindowsRecentAutomaticDestinations

Hoe een bestand openen AUTOMATICDESTINATIONS-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AUTOMATICDESTINATIONS-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS openen

Andere problemen met een bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AUTOMATICDESTINATIONS-MS:

  • het gekozen bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AUTOMATICDESTINATIONS-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand