Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AUTOPLAY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AUTOPLAY. Als je het bestand wilt openen AUTOPLAY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AUTOPLAY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoPlay Media Studio Project Format Indigo Rose

Wat is een bestand AUTOPLAY?

Projectbestand aangemaakt door AutoPlay Media Studio, een tool voor snelle applicatieontwikkeling die wordt gebruikt voor het maken van games, cd-menu's en multimedia applicaties. Hiermee worden de gebruikersinterfacegegevens van de applicatie opgeslagen, evenals de acties die moeten worden uitgevoerd wanneer de gebruiker met het programma werkt.

AUTOPLAY projectbestanden worden opgeslagen in een XML-formaat. Ze bewaren de projecteigenschappen en verwijzingen naar projectbestanden, die opgeslagen worden in een directory genaamd CD_Root. Deze map is opgeslagen bij het project en wordt opgeslagen in dezelfde map als het projectbestand.

Hoe een bestand openen AUTOPLAY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AUTOPLAY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AUTOPLAY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AUTOPLAY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AUTOPLAY openen

Andere problemen met een bestand AUTOPLAY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AUTOPLAY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AUTOPLAY:

  • het gekozen bestand AUTOPLAY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AUTOPLAY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AUTOPLAY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand