Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AUZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AUZ. Als je het bestand wilt openen AUZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AUZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ableton Authorization Format Ableton

Wat is een bestand AUZ?

Software licentie bestand gebruikt door Ableton Live, een audio productie applicatie die vaak gebruikt wordt voor het maken van elektronische mixen. Bevat een software registratie sleutel waarmee gebruikers een wettelijke kopie van de software kunnen autoriseren. Dubbelklik om de autorisatie te voltooien.

AUZ-bestanden worden gebruikt voor offline registratie wanneer de computer geen internetverbinding heeft. Om offline te registreren, moet u 1) een "hardwarecode" genereren vanuit de offline computer, 2) naar de Ableton offline autorisatiewebpagina gaan op een andere computer die is verbonden met internet, 3) het AUZ-bestand downloaden met behulp van de "hardwarecode , "en 4) het AUZ-bestand naar de offline computer overdragen en de software registreert.

Hoe een bestand openen AUZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AUZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AUZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AUZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AUZ openen

Andere problemen met een bestand AUZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AUZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AUZ:

  • het gekozen bestand AUZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AUZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AUZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand