Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVASTLIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVASTLIC. Als je het bestand wilt openen AVASTLIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVASTLIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avast! License Format AVAST Software

Wat is een bestand AVASTLIC?

Licentie bestand gebruikt door commerciële versies van avast! Antivirus software. Bevat abonnement- en autorisatie-informatie die de toepassing op de computer registreert. Inclusief de naam van de licentiehouder, de productnaam en de vergunningstermijn. Gebruik de bestandsnaam License.Avastlic.

AVASTLIC-bestanden worden doorgaans naar de gebruikers gestuurd als een e-mailbijlage wanneer het product online wordt gekocht. Eenmaal ontvangen, kunnen ze worden geopend door ze te dubbelklikken. Nadat de licentie is geïnstalleerd, kunnen gebruikers de abonnementsgegevens bekijken door ONDERHOUD & RARR te selecteren. Abonnement binnen het programma.

Avast! Licenties kunnen ook geïnstalleerd worden door op de knop 'Licentiebestand invoegen' te klikken in het venster 'Inschrijving' van het programma, of door het licentiebestand te leveren tijdens het installatieproces.

Na het kopen van sommige versies van avast!, Kunnen gebruikers een License.Dat bestand ontvangen in plaats van een AVASTLIC bestand. In dit geval heeft het bestand ".Dat" gewoonlijk een licentiesleutel die kan worden gekopieerd door het bestand te openen met een teksteditor, zoals Microsoft Notepad.

Hoe een bestand openen AVASTLIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVASTLIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVASTLIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVASTLIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVASTLIC openen

Andere problemen met een bestand AVASTLIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVASTLIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVASTLIC:

  • het gekozen bestand AVASTLIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVASTLIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVASTLIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand