Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVATAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVATAR. Als je het bestand wilt openen AVATAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVATAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Talk Avatar Format Google

Wat is een bestand AVATAR?

Profielfoto die wordt gebruikt door Google Talk, een online chat applicatie. Biedt een bitmapafbeelding in een .JPG of .PNG-beeldformaat. Wordt gebruikt voor het weergeven van een afbeelding naast elke naam in de vriendenlijst van een gebruiker, evenals tijdens het chatten van sessies.

In Windows Vista en Windows 7 worden AVATAR-bestanden opgeslagen in de map [gebruiker] AppDataLocalGoogleGoogle Talkavatars.

U kunt doorgaans de AVATAR-bestanden hernoemen met de extensie ".Jpg" of ".Png" en vervolgens bekijken met een standaard beeldviewer.

Hoe een bestand openen AVATAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVATAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVATAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVATAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVATAR openen

Andere problemen met een bestand AVATAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVATAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVATAR:

  • het gekozen bestand AVATAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVATAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVATAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand