Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVB. Als je het bestand wilt openen AVB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avid Binary Image Format Avid

Wat is een bestand AVB?

Bibliotheek of "bin" van bestanden die worden gebruikt door een Avid-videobewerkingprogramma. Bewaar verwijzingen naar mediaclips, subclips, sequenties, titels, effecten, EQ-sjablonen, enz.

AVB-bestanden zijn "wijzerbestanden" die bestanden die door een bepaald project worden gebruikt, organiseren, maar bevatten geen eigen media. Bij het back-up van een Avid-project moeten AVB-bestanden dus samen met de bijbehorende mediabestanden worden ondersteund.

Avid bin-bestanden kunnen geïmporteerd worden in een bestaand project door File & rarr.Import te selecteren en een AVB-bestand te kiezen.

Hoe een bestand openen AVB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVB openen

Andere problemen met een bestand AVB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVB:

  • het gekozen bestand AVB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand