Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVC. Als je het bestand wilt openen AVC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 AVC Advanced Video Coding Movie Format N/A

Hoe een bestand openen AVC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVC openen

Andere problemen met een bestand AVC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVC:

  • het gekozen bestand AVC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AVC
AVC naar AVIAVC naar 264AVC naar 3GPAVC naar DIVXAVC naar FLVAVC naar M1VAVC naar M2TAVC naar M2VAVC naar MP4AVC naar MPEAVC naar MPEGAVC naar MPGAVC naar RM