Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVHD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVHD. Als je het bestand wilt openen AVHD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVHD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Hyper-V Differencing Disk Format Microsoft

Wat is een bestand AVHD?

Bestand gemaakt door Hyper-V, een virtualisatieprogramma bij Microsoft Windows Server. Hiermee slaat u een momentopname van de virtuele machineinstellingen op en kunt u de toestand van de virtuele machines herstellen. Kan heel groot zijn in grootte.

AVHD-bestanden zijn aanvullende snapshot-bestanden naar een bestand .VHD-bestand, dat de oorspronkelijke virtuele harde schijfafbeelding vertegenwoordigt. Een AVHD-bestand stores onderscheidt informatie die de wijzigingen van de basis VHD-schijf vertegenwoordigt. VHD- en AVHD-bestanden worden opgeslagen op dezelfde directie.

AVHD-bestanden heet schijfbestanden voor het maken van snapshots.

Hoe een bestand openen AVHD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVHD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVHD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVHD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVHD openen

Andere problemen met een bestand AVHD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVHD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVHD:

  • het gekozen bestand AVHD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVHD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVHD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand