Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVL. Als je het bestand wilt openen AVL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView Legend Template Format ESRI

Wat is een bestand AVL?

Bevat een legende of sleutel voor een kaart die is gemaakt met ESRI ArcView GIS (Graphic Information System) mapping software. Bevat symbolische informatie die in het bijbehorende mapbestand wordt gebruikt. Opgeslagen in een standaard tekstformaat en kan worden verwezen door een ArcView-project (.APR) bestand.

ArcView maakt deel uit van de ArcGIS Desktop-productfamilie van ESRI.

Hoe een bestand openen AVL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVL openen

Andere problemen met een bestand AVL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVL:

  • het gekozen bestand AVL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand