Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVP. Als je het bestand wilt openen AVP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avid Project Format Avid Technology

Wat is een bestand AVP?

Projectbestand gemaakt door Avid Technology's professionele videobewerkingsapplicaties. Bevat verwijzingen naar video- en audioclips, evenals de bewerkingen zoals overgangen en effecten. Wordt gebruikt voor het opslaan van projecten voor bewegende beelden.

Hoe een bestand openen AVP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVP openen

Andere problemen met een bestand AVP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVP:

  • het gekozen bestand AVP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand