Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVR. Als je het bestand wilt openen AVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Visual Research Sound Format N/A

Wat is een bestand AVR?

Audio bestandsformaat gemaakt door Audio Visual Research voor de oudere Atari ST computersystemen. Kan 8 of 16 bits zijn en bevatten 1 of 2 kanalen. Niet vaak gebruikt.

Hoe een bestand openen AVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVR openen

Andere problemen met een bestand AVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVR:

  • het gekozen bestand AVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand