Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVS. Als je het bestand wilt openen AVS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Stardent AVS X Bitmap Image Format AviSynth

Wat is een bestand AVS?

Script gemaakt voor AviSynth, een videoproductie tool voor het bewerken en verwerken van videobestanden. Gebruikt om videofuncties te automatiseren, zoals snijafdelingen, het aanpassen van videoclips, het kopiëren van audio, het aanpassen van de helderheid, enz.

De AviSynth-software wordt verdeeld als een .DLL-bestand, dat fungeert als een "frameserver" die videolijsten serveert op de on-demand media player wanneer een AVS-bestand wordt geopend. Op deze manier herkent de mediaspeler de geserveerde frames als standaard .AVI video data. Om een ​​video te maken met Avisynth, maak dan een Avisynth script en open het dan met een ondersteunende AVI mediaspeler.

Hoe een bestand openen AVS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVS openen

Andere problemen met een bestand AVS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVS:

  • het gekozen bestand AVS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AVS
AVS naar ART