Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AVV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AVV. Als je het bestand wilt openen AVV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AVV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avid Media Composer Volume Bin Format Avid Technology

Wat is een bestand AVV?

Bibliotheek of "bin" van mediabestanden gemaakt door Avid Media Composer, een professionele videobewerkingsapplicatie. Bundelt mediabestanden op een enkele locatie, zodat ze makkelijker georganiseerd en beheerd kunnen worden. Hiermee kunnen meerdere versies van invoerbestanden (eG, Engels en Spaans audio) gelijktijdig worden opgeslagen.

AVV-bestanden maken gebruik van de AS-02-standaard, die een media-opmaakformaat is waarmee meerdere video's kunnen worden gemanaged. De AS-02 standaard is ontwikkeld door de Advanced Media Workflow Association (AMWA).

Hoe een bestand openen AVV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AVV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AVV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AVV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AVV openen

Andere problemen met een bestand AVV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AVV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AVV:

  • het gekozen bestand AVV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AVV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AVV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand