Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AW. Als je het bestand wilt openen AW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Answer Wizard Format Microsoft

Wat is een bestand AW?

Bestand gemaakt door Answer Wizard Builder, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van hulpprogramma-add-ons voor Microsoft Office-programma's. Bevat een index, zoekwoorden en gerelateerde hulppunten. Gebruikt om te zoeken en een hulponderwerp te vinden dat verband houdt met een zoekterm of vraag.

Hoe een bestand openen AW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AW openen

Andere problemen met een bestand AW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AW:

  • het gekozen bestand AW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand