Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AWD. Als je het bestand wilt openen AWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Fax Document Microsoft

Wat is een bestand AWD?

Faxafbeelding, ook wel een "Werkdocument" genoemd, dat is gemaakt door Microsoft Fax-software. Opslaan van de inhoud van een ontvangen fax, inclusief de tekst- en pagina structuur informatie. Kan worden omgezet in een. TIF-bestand door het programma awdvstub.Exe uit te voeren, dat zich bevindt in de map i386win9xmigfax op de cd-rom van Windows XP / 2000.

AWD-bestanden kunnen worden bekeken en geconverteerd naar meer gebruikelijke rasterbeeldformaten met behulp van verschillende faxprogramma's.

Hoe een bestand openen AWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AWD openen

Andere problemen met een bestand AWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AWD:

  • het gekozen bestand AWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand