Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AWDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AWDB. Als je het bestand wilt openen AWDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AWDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Works For Mac Database Format ISS Data Security

Wat is een bestand AWDB?

Database bestand gemaakt door Access Walker, een programma dat wordt gebruikt om wachtwoorden en login informatie te beheren. Veilig slaat gevoelige gegevens op met AES- en Blowfish-encryptiealgoritmen. Wordt gebruikt voor het opslaan van vertrouwelijke gegevens die alleen kunnen worden opgehaald met een enkel hoofdwachtwoord.

Access Walker is een software oplossing voor veilig identiteits- en wachtwoordbeheer. Het is geschreven in het Nederlands.

Hoe een bestand openen AWDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AWDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AWDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AWDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AWDB openen

Andere problemen met een bestand AWDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AWDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AWDB:

  • het gekozen bestand AWDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AWDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AWDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand