Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AWK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AWK. Als je het bestand wilt openen AWK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AWK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AWK Programming Language Script Format Free Software Foundation

Wat is een bestand AWK?

Script gemaakt voor awk, een tekstverwerkingsprogramma dat wordt meegeleverd met Unix en Linux besturingssysteem distributies. Bevat instructies voor het bijpassen, vervangen en afdrukken van tekst uit een invoerreeks of bestand. Wordt gebruikt voor het maken van geformatteerde tekst en rapporten.

Hoe een bestand openen AWK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AWK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AWK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AWK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AWK openen

Andere problemen met een bestand AWK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AWK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AWK:

  • het gekozen bestand AWK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AWK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AWK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand