Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AWLIVE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AWLIVE. Als je het bestand wilt openen AWLIVE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AWLIVE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active WebCam Live Capture Format PY Software

Wat is een bestand AWLIVE?

Bestand dat wordt gebruikt door het actieve videoclip. Gemaakt als een tijdelijk bestand of opgenomen voor lokale / externe webcam monitoring. Bevat livebeelden opgenomen door camera's via de Active Webcam-software. AWLIVE is vergelijkbaar met deze andere videobestanden .WMV, .AVI en .MPEG.

Active Webcam wordt gebruikt voor surveillance en beveiligingssystemen. Kan tegelijkertijd opnemen en uitzenden van tal van verschillende videoapparaten, zoals webcamera's, camcorders en netwerk-IP-camera's. Broadcasts live video en audio door streaming via een webserver, HTTP-software of FTP upload. Footage opgenomen door camera's via deze software kan vanuit elke locatie worden bekeken met behulp van een internet browser.

Hoe een bestand openen AWLIVE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AWLIVE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AWLIVE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AWLIVE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AWLIVE openen

Andere problemen met een bestand AWLIVE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AWLIVE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AWLIVE:

  • het gekozen bestand AWLIVE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AWLIVE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AWLIVE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand