Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AWS. Als je het bestand wilt openen AWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ability Spreadsheet Spredsheet Format Ability Plus Software

Wat is een bestand AWS?

Spreadsheet-bestand dat is gemaakt met de functie Spreadsheet, een programma dat is opgenomen in het Ability Office. Compatibel met Microsoft Excel (.XLS en .XLSX) bestanden en bespaart data georganiseerd als een raster van rijen en kolommen. Ondersteunt meerdere tabbladen in hetzelfde werkboek.

AWS-bestanden kunnen opgeslagen worden in de XLSX XLSX Microsoft Excel-spreadsheetformaten.

Hoe een bestand openen AWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AWS openen

Andere problemen met een bestand AWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AWS:

  • het gekozen bestand AWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AWS
AWS naar XLS