Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AWT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AWT. Als je het bestand wilt openen AWT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AWT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AbiWord Template Document Format AbiSource

Wat is een bestand AWT?

Document sjabloon gemaakt door AbiWord, een gratis tekstverwerkingsprogramma. Opslaan van voorkeursinstellingen en stijlinstellingen voor een document. Hiermee kunnen gebruikers meerdere .ABW-documenten met dezelfde opmaak maken.

Hoe een bestand openen AWT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AWT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AWT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AWT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AWT openen

Andere problemen met een bestand AWT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AWT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AWT:

  • het gekozen bestand AWT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AWT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AWT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand