Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AXD. Als je het bestand wilt openen AXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASP.NET Web Handler Format Microsoft

Wat is een bestand AXD?

Bestand gebruikt door ASP.NET applicaties voor het verwerken van ingebouwde bronverzoeken. Bevat instructies voor het ophalen van ingebedde bronnen, zoals afbeeldingen, JavaScript (.JS) bestanden en .CSS-bestanden. Wordt gebruikt voor het injecteren van bronnen op de webpagina van de klant en op een standaard manier op de server.

AXD-bestanden hebben meestal de naam WebResource.Axd en hebben het objecttype "AssemblyResourceLoader" binnen ASP.NET-programma code. WebResource.Axd-functionaliteit kan worden ingeschakeld in het bestand AssemblyInfo.Cs.

Hoe een bestand openen AXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AXD openen

Andere problemen met een bestand AXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AXD:

  • het gekozen bestand AXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand