Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AXM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AXM. Als je het bestand wilt openen AXM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AXM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Axmedis Object AXMEDIS

Wat is een bestand AXM?

Mediabestand opgeslagen in het AXMEDIS-formaat, gebruikt voor de verspreiding van meerdere kanalen. Kan meerdere typen media bevatten, zoals afbeeldingen, video, audio en metadata in één pakket. Mag ook informatie over DRM-kopieerbescherming bevatten.

AXM-bestanden kunnen worden aangemaakt met AXMEDIS Editor en geopend met AXMEDIS Player.

Hoe een bestand openen AXM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AXM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AXM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AXM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AXM openen

Andere problemen met een bestand AXM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AXM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AXM:

  • het gekozen bestand AXM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AXM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AXM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand