Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AXP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AXP. Als je het bestand wilt openen AXP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AXP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CDBurnerXP Audio Compilation Format Canneverbe

Wat is een bestand AXP?

Audio compilatie bestand gemaakt door CDBurnerXP, een programma dat wordt gebruikt om discs te branden. Bevat een lijst met audiobestanden, waaronder het bestandspad, titel, artiest, duur en tracknummer. Ook slaat de gecompileerde datum op en de totale audio afspeeltijd.

AXP-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat.

CDBurnerXP stoor gegevenscompilaties met de .DXP-extensie.

Hoe een bestand openen AXP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AXP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AXP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AXP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AXP openen

Andere problemen met een bestand AXP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AXP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AXP:

  • het gekozen bestand AXP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AXP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AXP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand