Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AXX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AXX. Als je het bestand wilt openen AXX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AXX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AxCryot Encrypted Format Axantum Software

Wat is een bestand AXX?

Bestand gemaakt door AxCrypt, een gratis privacy- en beveiligingsprogramma voor Windows. Bevat een wachtwoord beveiligd bestand versleuteld met AES-encryptie. Bevat ook bestandskompressie. Vereist het wachtwoord en eventueel een sleutelbestand om te openen.

U kunt AXX-bestanden gebruiken om bestanden veilig te verzenden via e-mail of om bestanden veilig te archiveren, zodat ze alleen met het juiste wachtwoord kunnen worden geopend.

Hoe een bestand openen AXX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AXX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AXX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AXX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AXX openen

Andere problemen met een bestand AXX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AXX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AXX:

  • het gekozen bestand AXX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AXX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AXX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand