Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AZ! Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AZ!. Als je het bestand wilt openen AZ!, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AZ!

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Vuze Partial Download Format Vuze

Wat is een bestand AZ!?

Bestand aangemaakt door Vuze, een BitTorrent-client op meerdere platforms. Bevat gegevens voor een bestand zoals het wordt gedownload (eG, ".Avi.Az!" Voor een .AVI-bestand). Gebruikt om het bestand te markeren als een download die wordt uitgevoerd en de ".Az!" Bestandsuitbreiding wordt verwijderd wanneer de download is voltooid.

AZ! Bestanden worden alleen ondersteund door sommige versies van Vuze. Voor het ondersteunen van versies kunt u het gebruik van de ".Az!" Uitschakelen. uitbreiding door Tools & rarr te selecteren. Opties ..., kies "Bestanden" en verwijder de optie "Bijvoegsel toevoegen aan onvolledige bestanden".

Wanneer Vuze een download installeert, wordt het hele doelbestandsgrootte op schijf toegewezen, hoewel het bestand nog niet is gedownload.

Hoe een bestand openen AZ!?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AZ! niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AZ! lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AZ! associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AZ! openen

Andere problemen met een bestand AZ!

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AZ! bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AZ!:

  • het gekozen bestand AZ! is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AZ! met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AZ! bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand