Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AZF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AZF. Als je het bestand wilt openen AZF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AZF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Secure Format AirZip

Wat is een bestand AZF?

Beveilig bestand door te lezen door de FileSECURE Reader applicatie. Bevat het bestand omgezet in het AZS formaat om te worden beveiligd.

Enkele voorbeelden van extensies die kunnen worden beveiligd door FileSECURE zijn: .DOCX, .PDF, .PPT, .PNG, .BMP, .JPEG en .MP3.

Als u een AZF-bestand ontvangt, krijgt u specifieke rechten voor dat bestand, het kan zijn om te bekijken, kopiëren of afdrukken. FileSECURE Reader schakelt alle functies van het Windows-scherm en de hulpprogramma's uit.

Om te weten wat uw toegangsrechten zijn voor een AZF-bestand, selecteer Bestand & rarr. Eigenschappen in het Reader-menu. U kunt ook de optie 'Eigenschappen' op de taakbalk klikken. Het venster Toegang geeft uw rechten weer met andere informatie over de inhoud van het bestand.

Als u een kopieerbevoegdheid hebt en het native programma dat het bestand heeft gemaakt, wordt het bestand in het native programma geopend.

AZF-bestanden zijn hetzelfde als .AZS-bestanden.

Hoe een bestand openen AZF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AZF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AZF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AZF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AZF openen

Andere problemen met een bestand AZF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AZF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AZF:

  • het gekozen bestand AZF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AZF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AZF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand