Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AZS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AZS. Als je het bestand wilt openen AZS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AZS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Secure Format AirZip

Wat is een bestand AZS?

Bestand beveiligd door FileSECURE en gelezen door de FileSECURE Reader applicatie. Bevat het bestand omgezet in het AZS formaat om te worden beveiligd.

Enkele voorbeelden van extensies die kunnen worden beveiligd door FileSECURE zijn: .DOC, .DOCX, .PDF, .PPT, .3D, .BMP, .JPG en .MP3.

Wanneer u een AZS-bestand ontvangt, krijgt u specifieke rechten voor dat bestand, het kan zijn om te bekijken, kopiëren of afdrukken. Met het AZS-bestand open, schakelt FileSECURE Reader alle functies van het Windows-scherm en de hulpprogramma's uit.

Om te zien dat uw toegangsrechten zijn voor een specifiek AZS-bestand, klik op Bestand & rarr. Eigenschappen in het Reader-menu. U kunt ook de optie 'Eigenschappen' op de taakbalk kiezen. Het venster Toegang bevat informatie over uw machtigingen en andere inhoud van het bestand.

Als u de kopieervergunning hebt en het oorspronkelijke programma dat het bestand heeft gemaakt, wordt het bestand in het oorspronkelijke programma geopend.

AZS-bestanden zijn hetzelfde als .AZF-bestanden.

Hoe een bestand openen AZS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AZS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AZS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AZS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AZS openen

Andere problemen met een bestand AZS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AZS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AZS:

  • het gekozen bestand AZS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AZS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AZS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand