Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AZW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AZW. Als je het bestand wilt openen AZW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AZW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Amazon Kindle EBook Format Amazon

Wat is een bestand AZW?

Een AZW-bestand is een digitaal eBook geformatteerd voor de Amazon Kindle, een draadloos leesapparaat. Het bevat geformatteerde boekteksten en hoofdstukmarkeringen en is vergelijkbaar met een Mobipocket .PRC-bestand. AZW bestanden kunnen via een standaard USB-verbinding van een pc naar de Kindle worden overgebracht en kunnen ook worden gelezen met behulp van de Kindle desktop software.

De meeste AZW-bestanden bevatten DRM-beveiliging die hen alleen op de Amazon Kindle of Amazon Kindle-leesprogramma kan bekijken. Het kan echter mogelijk zijn om onbeschermde Kindle eBooks op een pc met Mobipocket Reader te bekijken door de bestandsextensie van ". Azw" naar ".Prc." Te wijzigen.

Hoe een bestand openen AZW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AZW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AZW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AZW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AZW openen

Andere problemen met een bestand AZW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AZW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AZW:

  • het gekozen bestand AZW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AZW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AZW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AZW
AZW naar PDFAZW naar MOBI