Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AZW3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AZW3. Als je het bestand wilt openen AZW3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AZW3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Amazon Kindle EBook Format Amazon

Wat is een bestand AZW3?

Een AZW3 bestand is een eBook gemaakt in de Kindle Format 8 (KF8), de opvolger van Amazon naar het .AZW formaat. Het ondersteunt nieuwere functies, zoals HTML5- en CSS3-ondersteuning, evenals vele andere opmaakmogelijkheden. AZW3-bestanden bevatten vaak DRM-beveiliging en worden gebruikt als downloadformaat voor veel Amazon-eBooks.

KF8-e-boeken kunnen worden gemaakt met KindleGen, een gratis commando-hulpprogramma dat door Amazon wordt geleverd. AZW3 bestanden kunnen vooraf bekeken worden met Kindle Previewer, een Kindle software simulator.

KF8-e-boeken gebruiken ook de .MOBI-extensie. Het formaat dat is gedownload van de Amazon Store, ofwel AZW3 of MOBI, hangt af van het apparaat dat wordt gebruikt om het eBook te downloaden en te lezen.

Hoe een bestand openen AZW3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AZW3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AZW3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AZW3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AZW3 openen

Andere problemen met een bestand AZW3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AZW3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AZW3:

  • het gekozen bestand AZW3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AZW3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AZW3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AZW3
AZW3 naar PDFAZW3 naar AZWAZW3 naar EPUBAZW3 naar MOBIAZW3 naar TXT