Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AZZX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AZZX. Als je het bestand wilt openen AZZX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AZZX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Uncompressed AZZ Cardfile Data Format Antanas Zdramys

Wat is een bestand AZZX?

Bestand aangemaakt door AZZ Cardfile, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren van persoonlijke informatie. Sla de persoonlijke database op in een niet gecomprimeerd formaat, dat is een alternatief voor het gecomprimeerde .AZZ-formaat.

AZZX-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en gebruiken XML-opmaak. Objecten zoals afbeeldingen worden gecodeerd in blokken tekstuele tekens in de XML.

Hoe een bestand openen AZZX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AZZX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AZZX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AZZX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AZZX openen

Andere problemen met een bestand AZZX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AZZX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AZZX:

  • het gekozen bestand AZZX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AZZX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AZZX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand